INSTÄLLT – Års och revymöte

söndag 15:00, mars 15, 2020

På grund av utvecklingen av Coronaviruset och sjukdomen Covid-19 har Tofteryds Bygdeförening beslutat att ställa in års och revymötet på söndag den 15 mars. Vi återkommer med nytt datum senare. Sprid gärna detta.

Välkommen till Ekhults missionshus den 15 mars kl 15.00. Då är det års-, och revymöte för  Tofteryds Bygdeförening.

Årsmöte kl 15.00 (Dagordning + förslag till stadgeändring klicka på rubrik Bygdeföreningen – stadgar.  För dom barn som inte vill va med på årsmötet kommer det finnas en revyfilm att titta på.

Fika ca 15.30

Stormöte revyn ca 16.00

Skriftlig anmälan från alla som vill vara med.

Föräldraförbindelse skriftligt på alla barn/ungdomar som vill vara med. Obligatoriskt att minst en förälder kommer på mötet.

Föräldrar måste skriva upp sig på MINST två arbetsgrupper till revyn, helst fler. Vi behöver hjälp med parkering, mat och fika, entrévärdar, korvservering, hjälp till barnen med klädombyte, aktivering m.m. Listor kommer finnas på mötet. Kolla gärna upp inför mötet hur ni har det i augusti. Från övriga tar vi tacksamt emot hjälp alla gånger ni kan och vill hjälpa till. Kan ni inte komma på mötet går det bra att ringa/sms till Malin Gustavsson och meddela när du vill/kan hjälpa till.

Ledningsgruppen för revyn finns på plats. Genomgång av förutsättningar årets revy. Vad heter revyn?

Sångövning med Anna-Maria

Grupparbeten

ALLA SOM VILL VARA MED ÄR VARMT VÄLKOMNA

Galleri